CARWRAP

complete carwrap vanaf €999,-

DETAILS

Met carwrappen wordt je auto voorzien van een speciaal ontwikkelde en hoogwaardige folie om je lak te beschermen en tegelijkertijd je auto van een compleet nieuw uiterlijk te voorzien. Combineren met uitvoeringen in mat, metallic, transparant, designs en profielen. Binnen Sign District wordt er uitsluitend gewerkt met speciaal voor auto’s ontwikkelde folie van 3M, Avery Dennison, Oracal of Hexis.

Carwrapping is tevens een perfecte manier om reclame voor je onderneming te maken. Je auto, bestelwagen of bus zal met een design naar jouw keuze herkenbaar de weg op gaan. Je naamsbekendheid zal verbeteren, duizenden mensen zullen dagelijks je auto zien rijden en je word herkend door aanstaande klanten.

INSPECTIE

voordat er een hand gelegd wordt op je auto, inspecteren we de lak, rubbers en de algemene staat van de auto.
We vullen samen een auto informatie formulier in.

BESCHERM LAK

WAARBORG VERKOOPWAARDE

CUSTOMISE NAAR WENS

PARTIAL, PRINT EN FULL WRAP

SPREEK NIEUWE KLANTEN AAN

STRATEGIE

met het informatie formulier word er een plakplan gemaakt.
Moet de lak nog extra diep gereinigd worden? Zit er ergens schade? Of moeten er onderdelen gedemonteerd worden? Deze punten worden voor beide partijen genoteerd.

CARWRAP PRIJZEN

overzichtelijke vanaf prijzen per model voertuig, geen verassingen achteraf. Prijzen ex. BTW. Particulier? Vraag naar de mogelijkheden!

CARWRAP ROADMAP

WAT WRAPT SIGN DISTRICT?

KLIK VOOR MEER INFORMATIE

KEUKEN WRAP

BIKE WRAP

wrappen vanaf €999,-

OFFERTE OP MAAT!

Aan de hand van jouw wensen maken we een offerte op maat. Vraag hier eenvoudig een offerte aan, vul de benodigde velden in en druk op aanvragen.

Nog niet helemaal zeker wat je wilt? Neem dan contact met ons op voor een afspraak! We bespreken graag de mogelijkheden met je.

EXTRA

WRAP SERVICES

KEUZE UIT 120+ KLEUREN

keuze uit een divers scala aan kleuren in verschillende varianten. Glans, satijn of mat. Op zoek naar echt iets speciaals? Laat je inspireren door 'flip' kleuren, flip folie veranderd van kleur aan de hand van de inkijk hoek

WRAP REPAIR

ongelukje gehad of toe aan een vervangende wrap op bijvoorbeeld enkel de motorkap? We verwijderen de wrap en brengen nieuwe folie aan, zo kun je er gemakkelijk weer een aantal jaar tegenaan.
-

STICKERS VERWIJDEREN

ook bij het verwijderen van wraps of belettering ben je bij ons aan het juiste adres. Verschillende merken folie vragen om diverse manieren van folie verwijderen en behandelen.
-