Carwrap introductie

Carwrappen
Dezelfde auto, een nieuwe kleur

Bij carwrappen wordt je auto voorzien van een speciaal ontwikkelde en hoogwaardige folie om je lak te beschermen en tegelijkertijd je auto van een compleet nieuw uiterlijk te voorzien.
Je kunt eindeloos combineren met uitvoeringen in bijvoorbeeld; glans, satijn, mat, semi-transparant, profielen en of verloopkleuren (Flip/colorflow).
Binnen Sign District wordt er uitsluitend gewerkt met speciaal voor auto’s ontwikkelde folie van 3M, Avery Dennison, Hexis of Oracal.

Carwrapping is tevens een perfecte manier om reclame voor je onderneming te maken. Je auto, bestelwagen of bus zal met een design naar jouw keuze herkenbaar de weg op gaan. Je naamsbekendheid zal verbeteren, duizenden mensen zullen dagelijks je auto zien rijden en je word herkend door aanstaande klanten.

Sign District biedt de mogelijkheid tot het beletteren van enkel een logo, het verzorgen van een full carwrap of het inpakken van de auto met een full color geprinte folie. Voor de duidelijkheid maken we voor iedere klant een design klaar op het voertuig dat gewrapt wordt of belettering krijgt.

Na aflevering is het enige wat je nog te doen staat is de weg op gaan!
Binnen korte tijd zul je top of mind zijn bij je klanten én potentiële klanten!

Carwrap kosten

Voor een precieze prijs van het wrappen of beletteren van je voertuig maken we een offerte op maat. Voor reële indicatie prijzen per voertuig en design vind je hier een overzicht.
Wij adviseren je graag over de verschillende kleuren mogelijkheden, werkwijze en materiaal.

Voor het maken van een afspraak of voor het aanvragen van een offerte kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.