RAAM FOLIE

geld besparen met tint?

een investering voor de toekomst. Bespaar op verwarmingskosten, bescherm je interieur en zet minder vaak de airco aan door de isolerende werking van een goede tint folie.

VOERTUIGEN

ook interessant: zakelijk tinten

hitte bestendigd, zonwerend, schitter vermindering, UV stralen bescherming, beperkt glasbreuk en vertraagd inbraak.

FOOD INDUSTRY

veiligheidsnormen

HACCP normering Food industrie folie: beperkt glasbreuken, voorkomt splinteren en vertraagd inbraak voor binnen en buiten gebruik.

raamfolie VOOR THUIS, VOERTUIG OF WERKOMGEVING

DETAILS

Huis en pand eigenaren zijn vaak onder de indruk dat het tinten van je ramen in je huis of pand een ‘luxe’ is. En dat terwijl dit een hele slimme investering kan zijn.
Het tinten van je ruiten heeft diverse voordelen en op een lang termijn voordeel op je budget.

Graag zetten we de voordelen voor je op een rijtje:

 
Tint folie installeren, hoe lang duurt dit?

Hoe lang het duurt om bij jou thuis of op kantoor de folie te installeren hangt af van de grootte, hoeveelheid en de complexiteit van de ramen die geplakt moeten worden.
Na dat we de perfect folie hebben uitgekozen voor jouw situatie en de installatie van start gaat maken we de ramen grondig schoon en plakken we de folie middels zeepwater en een rakel op de ramen.

Tint folie onderhouden

Wanneer de folie is aangebracht op de ramen zal deze een enorm lange tijd ‘goed’ blijven. Garanties op de folie zelf liggen tussen de 5 en 10 jaar met uitschieters naar 15 jaar.
De folie zelf kan tot 20 jaar mee gaan.
Na installatie is het mogelijk dat er ‘wazen’ ontstaan. Dit houd in dat er zich nog vocht bevind achter de folie; dit trekt weg na een paar dagen.

Je kunt zoals gewoonlijk de ramen wassen, lappen of afspuiten zolang je een ammoniak vrij schoonmaak middel gebruikt.

meer lezen...
Het tinten van de ramen in je huis kan er voor zorgen dat je energie kosten omlaag gaan. Dit omdat…

De folie die over de ramen geplakt wordt heeft een isolerend effect en voorkomt dat hitte en kou ontsnappen uit je huis.
Je besparingen variëren aan de hand van de grootte van je huis, de leeftijd en staat van de ramen plus de plek waar je woont.
Bijvoorbeeld: hoe warmer het klimaat en ouder het huis; hoe groter je besparingen zijn.

Een toevoeging aan het besparen op energiekosten.

Het tinten van je ramen kan meer comfort met zich mee brengen. Heb je een kamer waar het heel warm word? Door deze ramen te plakken reduceer je de hitte en straling die binnenkomt. Een gebalanceerde temperatuur zorgt voor minder stook kosten of warmte die doorsijpelt naar andere ruimtes.

Tegen gaan verkleuring van vloeren, meubels en kleding.

Heb je hardhouten vloeren of lichte meubels die in direct zonlicht staan? De kans dat deze na verloop van tijd verkleuren is onvermijdelijk. Misschien heb je een inloop kast waar licht op je kleding valt?
Hoogwaardige tintfolies van bijvoorbeeld 3M, Suntek of Johnson reduceren Uv-straling met 99%!
Dit betekend dat getint glas schadelijke Uv-stralen bijna compleet elimineert.

Gordijnen vaak dichthouden omdat je gesteld bent op je privacy?

Tintfolie is in diverse donkerheidsgradaties te verkrijgen maar ook in een spiegel-variant. Zo kun je wel naar buiten kijken; maar niet naar binnen. Voor een privacy biedende folie zonder warmte werende eigenschappen is Etchedfolie ook een bekende keuze. Dit is bekender in het straatbeeld en is ook in diverse varianten te verkrijgen en naar wens te customisen.

meer lezen...

GAAT TOT 89% HITTE TEGEN

BLOKKEERD 99% UV STRALEN

BESCHERMT TEGEN GLASBREUK

VERTRAAGD INBRAAK

BEPERKT INKIJK

VERMINDERD SCHITTERING