Voorstellen.

Welkom bij de eerste blogpost van Sign District.

Laten we ons even voorstellen:

Wij zijn Sign District, een jong, dynamisch en flexibel bedrijf dat zich specialiseert in autobelettering, ruitblinderen en carwrappen.

Met bijna 10 jaar ervaring bij diverse grafische opleidingen, sign- en wrapshops, achtergrond in de technische sector en kennis in bulk wagenpark-belettering, streven we naar perfectie in het afleveren van chique en tastbare producten.

Voor al je reclameuitingen en folie-behoeftes kun je bij ons terecht.

Heb je bijvoorbeeld een bedrijfsauto of -bus die belettering nodig heeft? Bekijk dan vooral onze bedrijfsbus-configurator! Hierin krijg je vele mogelijkheden om meteen in te zien hoe jouw reclame eruit gaat zien en wat daar het prijskaartje van is!

Ben je particulier? Op zoek naar een nieuw jasje voor je auto? Neem dan een kijkje op onze carwrap pagina en laat je verbazen door de voordelen die een professionele wrap met zich meebrengt.

En vergeet vooral ons blindeer-onderdeel niet. Met meer dan tien verschillende soorten lichtdoorlaatbaarheid zal er altijd een folie tussen zitten die jou aanspreekt. Laat je verassen door de verrassende voordelen die het blinderen van je ramen met zich meebrengt. Je maakt je auto bijvoorbeeld niet alleen chique en minder warm in de zomer; maar ook extra bestendigd tegen diefstal, inkijk en glasbreuk!